rács.png
Körpódium.jpg
slide_2_főkép_vágva.jpg
slide_3_főkép_vágva.jpg
11.jpg
3.jpg
2.jpg

Üdvözöljük a Dunasin Kft-nél!

Saját lakatos üzemünkben könyű és nehéz acélszerkezeteket, technológiai gépeket-, daru és darupályákat gyártunk és szerelünk.

Rugalmasan követve a Piac igényeit.

Célunk, hogy ezen a Piaci területen minél jobban megfeleljünk, figyelmet fordítva a biztonságos munkavégzésre.

Megbízható, minőségi kivitelezéssel állunk korábbi és leendő új partnereink szíves rendelkezésére.

Acélban otthon vagyunk!

TÁMOGATÁS

 

Munkáinkat ott végezzük, ahol gyors-időszaktól független- pontos, megbízható, szakszerű munkára van szükség. Dolgoztunk Záhonytól szombathelyig, szegedtől Budapestig szinte az ország egész területén, ahol darut, darupályát kellett építeni, felújítani, vagy éppen csarnokot építeni.

Vállalkozáspolitikánk legfontosabb része a megbízhatóság megrendelőink felé. Ez magába foglalja a határidők pontos betartását, az előzetes árkalkulációban rögzített árak és az építési szerződésben foglaltak pontos betartását. Csak olyan munkát vállalunk el, elkerülve a felesleges kockázatot, amit maradéktalanul el is tudunk végezni, megfelelő minőségben és árszinten.

Cégünk törekvése, hogy minél szélesebb felhasználói igényeknek képes legyen megfelelni.

Kiemelkedően fontos számunkra, hogy vevőink és megbízóink igénye szerinti minőségben, a kellő időben, és erőforrásaink hatékony kihasználásával biztosítsuk a szerződéseinkben vállalt kötelezettségeinket, törekedve partnereink, megrendelőink megelégedettségére, bizalmának megnyerésére, megőrzésére.

Minőségpolitikai mottónk:

„Számunkra a minőség nem más, mint Vevőink megelégedettsége”